IMG_20170504_171232_890

NOVACADÈMIA Serveis Formatius és conscient de la importància que la llengua xinesa (mandarí) està assolint en l’entorn corporatiu i és per això que ha fet una clara aposta incloent-la en el seu catàleg d’idiomes. El nostre equip de formadors rep formació continuada per a oferir-te el màxim nivell de qualitat i rigor en l’aprenentatge de la llengua xinesa assolint un alt grau de satisfacció entre els nostres alumnes i convertint la teva inversió en la formació en un èxit personal i professional. És per tot això que preparem els alumnes sota els estàndards de qualitat que marca lINSTITUT CONFUCIO, l’únic que pot oferir titulacions oficials al nostre país.

xines2

NOVACADÈMIA Serveis Formatius et preparem sota els estàndards de qualitat d’aquestes proves independentment que el teu objectiu sigui assolir un títol oficial o no. Això significa que el teu aprenentatge estarà basat en els paràmetres i currículums oficials i els únics reconeguts i valorats en el món corporatiu i en les Universitats i Escoles Empresarials de tot el món.

A NOVACADÈMIA us oferim:

Professorat nadiu i titulat

Personalització i flexibilitat

Suport i motivació

Materials exclusius i de màxima qualitat

Garantia d’aprenentatge de la llengua

Preus competitius

Classes particulars i en grupTambé fem cursos de xinès per a nens i nenes a partir de 6 anys. És una llengua que els experts recomanen molt per a millorar la capacitat de concentració dels més petits i estimular-los vers l’estudi.

Les classes són molt pràctiques i els permeten anar aprenent l’alfabet, la pronunciació i assolir vocabulari bàsic. Al final del curs els nens i nenes poden identificar els diferents sons, escriure paraules concretes i respondre a preguntes senzilles.

Si vols sol·licitar informació sobre horaris, freqüències o tarifes de qualsevol dels nostres programes formatius, envia’ns les teves dades de contacte a info@novacademia.cat i un assessor en formació es posarà en contacte amb tu en un termini màxim de 24 hores.