SPEAKING CLUB- Espai de conversa i immersió en anglès

Aquest curs 2015-2016 que ja està a punt d’acabar ha viscut el llançament de l’Speaking Club, un espai de conversa i immersió en anglès que ha tingut força seguiment entre els nostres alumnes a primària i adolescents.

Com d’altres serveis, l’Speaking Club forma part dels avantatges que gaudeixen els nostres alumnes d’anglès de manera gratuïta. L’activitat ha tingut un total de 4 sessions al llarg del curs 2015-2016 i en elles s’han tractat diferents temes en diferents formats de classe.

L’activitat s’ha dut a terme als nostres centres de formació de Caldes de Montbui i de Sant Feliu de Codines, guiada per dues professores del nostre equip d’anglès i amb durada de 60 minuts en cada edició.

Els alumnes que hi participen coneixen amb antelació el tema que es parlarà i preparen la seva opinió a través de la recerca d’informació, del treball del vocabulari i exposen a classe el que en pensen d’una manera natural, posant en pràctica les seves habilitats orals tant a nivell d’expressió com de comprensió. Al llarg de la sessió el professor modera el diàleg, corregint les frases incorrectes, ensenyant els alumnes a pronunciar amb perfecció allò que expressen i permetent que la conversa sigui profitosa tant des del punt de vista lingüístic com cultural i d’aprenentatge.

Com a tancament d’aquest curs, l’Speaking Club de juny serà en un format diferent dels que hem fet fins ara. Els alumnes que hi participaran des dels dos centres de formació es connectaran a través d’Skype per a simular una trobada en dos grups de científics que estan investigant la fauna a dos llocs del planeta totalment allunyats. Aquest escenari ens permetrà practicar una realitat que viuen actualment moltes empreses que són capaces de connectar-se a milers de kilòmetres de distància per a comunicar-se amb clients o delegacions de l’altra punta de la Terra.

La connexió tindrà lloc el proper dimecres 8 de juny de 1930 a 2030 hrs i l’activitat està oberta a tothom, alumnes, pares, amics… descobrirem què s’amaga sota la descoberta d’una nova espècie d’ós polar i quins secrets ens guarda l’escorpí del desert de Gobi.

Vine a gaudir amb nosaltres d’aquesta activitat i exercita el teu anglès de manera divertida i en bona companyia.

T’hi esperem!

Natàlia Balaguer

Directora

Sobre l'autor

Contesta

*

captcha *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada