regalablearning2generic


Regala B-learning!

 

Ara a NOVACADÈMIA Serveis Formatius, experts en formació, et proposem regalar cursos d’anglès i francès semipresencials en modalitat B-learning.

Sabem que 9 de cada 10 persones reconeixen que l’anglès és avui dia, una necessitat. I el francès cada vegada també ho és més. Per tant, quin millor regal pots fer que un curs d’anglès o francès?

Oferim cursos d’anglès per a qualsevol nivell i de francès per a nivell d’iniciació.

Amb aquesta opció trobaràs un regal ORIGINAL, DE PRIMERA NECESSITAT, ECONÒMIC I A MIDA.

Si regales B-learning, regalaras un curs en una caixa regal molt atractiva, a més tindràs tot el material en una memòria externa i tot, a preus promocionals.

 

Què és un curs en modalitat B-learning?

Aquests cursos s’adapten perfectament a la nova realitat, ja que t’ofereixen el valor afegit de permetre’t combinar l’estudi d’una nova llengua, amb les hores que requereix i amb el teu dia a dia.

Els cursos B-learning han estat dissenyats i produïts pels nostres professors, i es diferencien de la resta perquè combinen hores d’autoaprenentatge amb tutories presencials, podent treballar i avançar on i quan a tu et vagi bé. La formació B-learning, per tant, és una formació a mida.

I que millor per a qualsevol ocasió especial que regalar formació a mida per a un ésser estimat? Un regal que s’adapta a ell, al seu temps i al seu nivell.

 

En què consisteix la “caixa regal B-learning”?

La “caixa regal B-learning” consisteix en una caixa molt atractiva on el que es regala és un curs d’anglès o francès en modalitat B-learning de dos mesos de durada.

Podràs escollir quin pack et convé més (tria el teu pack aquí) però la persona qui rep el regal será qui podrá escollir, segons els seus coneixements i després de fer una prova de nivell, a distància o presencialment als nostres centres formatius, el nivell que haurà de fer.

 

Quina durada té un curs B-learning?

Un curs en modalitat Blended Learning té una durada de dos mesos, començant a comptar des del dia que es rep tot el material juntament amb el mail de benvinguda.

El curs s’ha de fer durant tot l’any 2017.

 

De quins materials disposa?

Una “caixa regal B-learning” consta de:

  • Una caixa regal molt atractiva.
  • Un pen drive on es desa tota la informació corresponent del curs*
  • Uns fulletons de benvinguda i explicatius sobre el funcionament del curs

*Un curs de NOVACADÈMIA en modalitat B-learning consta de:

  • Student’s book. És un document en format pdf que treballa tot el marc teòric com per exemple el lèxic i la gramàtica de la llengua i el nivell escollits.
  • Workbook. Document en pdf que consisteix en una sèrie d’activitats i exercicis, tant d’autoavaluació com avaluables pel professor que valoren l’aprenentatge i l’evolució de l’alumne envers l’Students book.
  • Materials extres. Són una sèrie de materials, enllaços, listenings, etc, publicats i compartits en un espai virtual, que tenen com a objectiu millorar i enriquir l’aprenentatge de l’alumne.

 

Per saber com és el material dels cursos B-learning de NOVACADÈMIA, sol·licita una mostra a través d’aquest correu electrònic: b-learning@novacademia.cat

 

A qui es dirigeix?

Els cursos de modalitat B-learning de NOVACADÈMIA tenen una alta capacitat d’adaptació i per aquest motiu són igualment vàlids tant per a particulars com per a empreses.

Pel que fa a l’anglès tant si ets un particular com un professional, trobaràs certificacions oficials que bé a nivell d’estudis com a nivell corporatiu, puguis necessitar.

Amb la modalitat B-learning de NOVACADÈMIA et garantim qualitat, adaptabilitatflexibilitat i resultats.

 

Avantatges de la formació B-learning

L’aprenentatge combinat o Blended Learning és ideal per a atendre a diverses necessitats tant professionals com personals, que es puguin presentar.

Amb aquesta modalitat formativa s’ofereix als alumnes avantatges com:

– No dependre d’una sola font i lloc d’informació per tal de formar-se, com és assistir a classe. Amb aquesta metodologia l’alumne pot trobar la informació d’altres maneres, a altres llocs, fomentant l’aprenentatge al seu propi ritme i augmentant la seva autonomiamotivació i retenció dels coneixements.

– Enfocar la motivació de l’alumne cap a un objectiu, sempre guiat i assessorat per professionals experts.

Desenvolupar les capacitats d’aprenentatge mitjançant les noves tecnologies. El treball combinat dóna la possibilitat de desenvolupar les seves capacitats de diverses maneres, ja que es poden incloure gran varietat de materials totalment diferents i dinàmics per tal de què l’alumne rebi informació i aprengui.

– Afavoreix que els alumnes puguin treballar i enviar el contingut al professor durant qualsevol moment del dia, d’acord amb els seus temps de treball. Amb aquesta modalitat és l’alumne qui decideix què i quan, fent que la seva font d’informació estigui oberta les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana; seguint filosofia 24/7.

 

Packs B-learning

Des de NOVACADÈMIA t’oferim tres packs diferents, adaptables a tots els pressupostos**

pack-smart

pack-full

absolute-bo

 

 

 

Packs:

· L’Smart, que inclou l’Student’s book, el Workbook, listenings, materials extres i 1,5 hores de tutoria presencial*.

· El Full, que inclou l’Student’s book, el Workbook, listenings, materials extres i 3 hores de tutoria presencial*.

· L’Absolute que inclou l’Student’s book, el Workbook, listenings, materials extres i 5 hores de tutoria presencial*.

 

*Les tutories presencials s’han de concertar amb el tutor. Aquestes són individuals i personalitzades i es poden dur a terme amb flexibilitat d’horaris i de lloc (tant als nostres centres de formació, in-company o a domicili com via skype) i sempre dins del termini dels dos mesos.

**Taxa de matrícula 35€

 

Cursos B-learning

El servei B-learning consta de l’oferta de 10 cursos d’anglès que van des del nivell A1 o d’iniciació fins al nivell B2 o l’equivalent al First Certificate. I amb un curs de francès, per ara, per a principiants del nivell A1.1.

 

  • Anglès

a1-1web

a1-2weba21a2-2web


 

 

 

 

b1-1web

b12b13

 

 

 

 

 

b21

b22b23

Per conèixer tots els nivells amb detall, fes clic AQUÍ.

Si a la persona a qui li regales el pack B-learning ja ha fet anglès alguna vegada, pot fer aquí la prova de nivell, escollint el que creu que té, per tal de conèixer exactament en quin punt es troba i per tant en quin curs B-learning s’ha de matrícular:

Key English Test (A2) –KET
Preliminary English Test (B1) – PET
First Certificate Exam (B2) – FCE
Certificate Advanced in English (C1) – CAE
Certificate Proficiency in English (C2) – CPE

 

Si pel contrari no ha fet mai anglès, però en té alguna noció, pot començar des del principi, amb aquesta prova de nivell general.

Un assessor en formació en anglès contactarà amb ell per explicar-li el resultat i l’assessorarà sobre el nivell que més s’adapta en el seu cas.

 

  • Francès

FRANCÈS A1.1

Si no has fet mai francès, però tens alguna noció, comença des del principi, amb aquest Test General.

Un assessor en formació en anglès contactarà amb tu per explicar-te el resultat i t’assessorarà sobre el nivell que més s’adapta en el teu cas.

Si en canvi, ja has fet abans francès, fes la prova sobre el nivell que creus que tens, per tal de conèixer exactament en quin punt et trobes:

FRANCÈS
Diplôme d’Études en Langue Française (B1) – DELF B1 Diplôme d’Études en Langue Française (B2) – DELF B2

 

 

Regala B-learning, regala formació!

 

regalablearningcartellgeneric

 

Per saber-ne més pots mirar els nostres vídeos de YouTube o consultar les preguntes més freqüents sobre el servei B-learning aquí.

També pots contactar amb nosaltres a través del següent correu electrònic, venint a visitar-nos o trucant a qualsevol dels nostres centres formatius o també, demanant informació a través del següent formulari.

 

 

novacademia_logo_negre

Per a més informació dirigeix-te a:

b-learning@novacademia.cat

0 demana-la al nostre formulari