Des de l’àrea de reforç escolar acompanyem l’alumne en la seva etapa escolar oferint més enllà de suport tècnic; motivació i eines per a facilitar-li l’aprenentatge i preparar-lo per a etapes superiors.

Tots els nostres professors són llicenciats en diferents àrees del coneixement, el que ens permet assignar en cada cas el perfil més adequat en les necessitats de l’alumne.

Disposem d’un ampli catàleg de materials didàctics que complementen i milloren els que el propi alumne utilitza per a l’estudi.

colors

Tenim contacte periòdic amb les diferents escoles i instituts el qual ens permet fer seguiment de l’evolució de l’alumne amb el seu tutor o amb el coordinador pedagògic, identificant oportunitats de millora, alhora que coordinant les accions escola-família-NOVACADÈMIA pel benefici de l’alumne.

El reforç escolar és una de les nostres especialitats i vocacions com a empresa, i representa una àrea sobre la que treballem diàriament amb nens i nenes. joves i adults que necessiten suport per a poder anar superant determinades matèries, avançant en els seus estudis i assolint així els seus objectius i reptes.

A banda de l’equip de professors, comptem amb un equip de psicòlegs o psicopedagogs que analitzen el rendiment dels nens i joves, les valoracions de l’escola o institut i identifiquen les veritables necessitats en cada etapa, aconsellant l’equip de professors que, dins de cada matèria sobre la qual es necessiti el reforç, treballaran mà amb mà amb l’alumne.

El nostre índex de millora escolar és del 98,57% en el curs escolar 2015-2016.

Gràcies per visitar el nostre web. Sol·licita més informació sobre reforç escolar escrivint a info@novacademia.cat o troba més detalls visitant el nostre menú.