Reforç escolar a NOVACADÈMIA

Des de l’àrea de reforç escolar acompanyem l’alumne en la seva etapa escolar oferint més enllà de suport tècnic; motivació i eines per a facilitar-li l’aprenentatge i preparar-lo per a etapes superiors.

Tots els nostres professors són llicenciats en diferents àrees del coneixement, el que ens permet assignar en cada cas el perfil més adequat en les necessitats de l’alumne.

Disposem d’un ampli catàleg de materials didàctics que complementen i milloren els que el propi alumne utilitza per a l’estudi.

pexels-photo-239548

Tenim contacte periòdic amb les diferents escoles i instituts el qual ens permet fer seguiment de l’evolució de l’alumne amb el seu tutor o amb el coordinador pedagògic, identificant oportunitats de millora, alhora que coordinant les accions escola-família-NOVACADÈMIA pel benefici de l’alumne.

El reforç escolar és una de les nostres especialitats i vocacions com a empresa, i representa una àrea sobre la que treballem diàriament amb nens i nenes. joves i adults que necessiten suport per a poder anar superant determinades matèries, avançant en els seus estudis i assolint així els seus objectius i reptes.

A banda de l’equip de professors, comptem amb un equip de psicòlegs o psicopedagogs que analitzen el rendiment dels nens i joves, les valoracions de l’escola o institut i identifiquen les veritables necessitats en cada etapa, aconsellant l’equip de professors que, dins de cada matèria sobre la qual es necessiti el reforç, treballaran mà amb mà amb l’alumne.

Diapositiva2El nostre índex de millora escolar és del 98,85% en el curs escolar 2016-2017.

 

NOVACADEMIA_GabinetPsicopedagogia

Des del nostre GABINET PSICOPEDAGÒGIC hem desenvolupat una eina de cribratge que ens permet detectar en quins aspectes podem millor recolzar l’alumne, quina és la seva motivació, la seva actitud vers l’estudi i les possibles dificultats que li sorgeixen a l’hora d’assimilar continguts.

Els resultats es donarien a cada família i a partir d’aquests i juntament amb les notes finals i comentaris dels tutors, s’agruparien els alumnes no tan sols per edat sinó per perfil.

Gràcies per visitar el nostre web. Sol·licita més informació sobre reforç escolar escrivint a  info@novacademia.cat o troba més detalls visitant el nostre menú.

 

Reforç acadèmic

A qui va dirigit?

El reforç escolar va dirigit a alumnes que mostren dificultats en l’aprenentatge, en general o de continguts concrets, que necessiten  un recolzament en la realització de deures o consolidació de continguts. Treballem amb alumnes des de l’educació infantil, educació primària, ESO, fins a cicles o batxillerat, fent també recolzament en formacions específiques.

On oferim aquest servei?

Es tracta d’un servei fet a mida per al client. Treballem en tres espais diferents: a les cases particulars, al nostre centre de Caldes de Montbui i a algunes escoles i/o AMPAs on realitzem dos tipus d’activitats extraescolars enfocats al repàs: tècniques d’estudi i reforç acadèmic.

Per a què el reforç escolar?

El fet de que calgui un recolzament escolar, deriva de la necesitat de modificar els hàbits d’estudi i aprendre a incorporar nous mètodes, tècniques i eines d’aprenentatge d’acord amb l’edat i el nivell de dificultat de cada curs escolar. Els alumnes necesiten un reforç i recolzament individualitzat que vagi més enllà, necesiten poder assimilar i aprendre allò que els ensenyen a l’escola, a partir d’una bona metodologia personal d’estudi i treball a casa. És per aquest motiu que les nostres sessions, són pensades especialment per crear un ambient on els ensenyem tècniques i eines per poder gestionar el seu propi aprenentatge i consolidar aquells continguts en els que presenten majors dificultats.

Professionals amb els que treballem.

Des de l’àrea de reforç escolar acompanyem l’alumne en la seva etapa escolar oferint més enllà de suport tècnic; motivació i eines per a facilitar-li l’aprenentatge i preparar-lo per a etapes superiors.

Tots els nostres professors són llicenciats en diferents àrees del coneixement, el que ens permet assignar en cada cas el perfil més adequat en funció de les necessitats de l’alumne.

Disposem d’un ampli catàleg de materials didàctics, que complementen i milloren els que el propi alumne utilitza per a l’estudi.

Tenim contacte periòdic amb les diferents escoles i instituts el qual ens permet fer seguiment de l’evolució de l’alumne amb el seu tutor o amb el coordinador pedagògic, identificant oportunitats de millora, alhora que coordinant les accions escola-família-Gabinet de NOVACADÈMIA pel benefici de l’alumne.

El reforç escolar és una de les nostres especialitats i vocacions com a empresa, i representa una àrea sobre la que treballem diàriament amb nens i nenes, joves i adults que necessiten suport per a poder anar superant determinades matèries, avançant en els seus estudis i assolint així els seus objectius i reptes.

A banda de l’equip de professors, comptem amb un equip de psicòlegs i psicopedagogs que analitzen el rendiment dels nens i joves, les valoracions de l’escola o institut i identifiquen les veritables necessitats en cada etapa, aconsellant l’equip de professors que, dins de cada matèria sobre la qual es necessiti el reforç, treballaran mà amb mà amb l’alumne.

school-1822565_960_720