NOVACADEMIA_LOGOgabinetpsico_v11 copia

 

 

Laia Martos Pérez

Núm. Col·legiat: 25480
  • Graduada en Psicologia amb la menció en Anàlisi i intervenció psicoeducatives per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
  • Cursant actualment màster en psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
  • Curs de trastorns de la conducta infantil.
  • Primers Auxilis Psicològics (PAP)
  • Curs d’intervenció en violència de gènere.
  • Educadora en centres de menors.
  • Voluntària en el programa: “Intervenció socioeducativa en contextos de diversitat” per la Universitat Autònoma de Barcelona

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Presentació

El meu nom és Laia Martos Pérez i sóc graduada en Psicologia amb la menció en Anàlisi i Intervenció Psicoeducatives per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El món de la psicologia educativa és la meva passió i és per això que des que vaig finalitzar el grau no he deixat de seguir formant-me en aquest àmbit.

Estic realitzant un màster en psicopedagogia a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

He participat en diferents tasques de voluntariat relacionades amb l’educació, l’aprenentatge i les dificultats relacionades amb aquest, com per exemple el voluntariat del programa:  Intervenció socioeducativa en contextos de diversitat.

La meva vocació, alhora, és la meva passió i això és el que em motiva dia rere dia a seguir formant-me, estar al dia de les novetats relacionades amb la intervenció i reeducació dels trastorns d’aprenentatge i, d’aquesta manera, poder oferir la millor atenció i suport als casos amb qui treballo.

 

Laia Martos Pérez  Núm. Col·legiat: 25480

psicopedagogia@novacademia.cat