Benvingut/da a l’ESPAI AMPA/AFA/ESCOLES

NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. ha desenvolupat un catàleg d’accions formatives orientades a cobrir les necessitats de les famílies en quant a activitats extra-escolars es refereix. La nostra visió és satisfer per partida doble les expectatives dels nens i nenes, joves i adolescents, però també les vostres com a pares i mares dels vostres fills. Valorem la inversió econòmica i l’aposta per a complementar el seu aprenentatge reglat, pensant en el seu futur, i és per això que els nostres programes extra-escolars combinen la màxima qualitat amb uns costos molt assequibles.

Hi ha diferents aspectes diferencials però un dels més notables és que nosaltres som una empresa de formació. Treballem per a professionals i per a particulars, per a entitats públiques i privades, i aquesta visió global és la que ens permet transmetre als nostres alumnes valors més enllà dels propis continguts formatius.

Una altra diferència és comptar amb el nostre propi Gabinet de Serveis Psicopedagògics i de Reforç Escolar, liderat per una psicòloga especialista en trastorns a l’aprenentatge, el que ens permet aplicar tècniques d’ensenyament professionals, identificar oportunitats de millora continua, analitzar resultats i sobretot garantir-vos un assessorament professional i específic en aquells casos que ho necessiteu.

El nostre catàleg d’accions formatives també ens aporta diferenciació. Oferim sis blocs de programes formatius, tres per a nens i joves, i tres per a pares i mares, que inclouen els serveis més demandats a l’actualitat i nous programes formatius que conformen un ampli ventall de coneixement i experiència.

I tenim un Departament d’AMPAs, el qual us assessorarà i oferirà sempre les millors solucions, personalitzant aquells aspectes més importants com poden ser horaris, durada, serveis a incloure, tarifes, formes de pagament, etc.

Si voleu contactar amb nosaltres, envieu-nos un mail a ampa@novacademia.cat o truqueu al 629.367.401. Estem treballant per a vosaltres de dilluns a divendres de 09,30 a 13,30 i de 16,00 a 20,00 hrs. Un assessor en formació us atendrà a qualsevol dels nostres centres o us passarà a visitar a la vostra escola o institut.

Ara, us convidem a seguir visitant l’ESPAI AMPAs on trobareu el dossier d’Activitats Extra-Escolars, el catàleg de serveis, certificacions, i moltes més coses.

Cordialment.Departament AMPAs

LOGO-AMPAS