CLASSES ONLINE A TRAVÉS D’AULES VIRTUALS

SERVEIS, HORARIS I CONDICIONS

El passat 30 de març NOVACADÈMIA va reprendre les classes a través d’una plataforma professional i segura de formació a distància, que permet la interacció professor-alumnes en temps real així com garanteix l’aprenentatge amb unes condicions i una eficiència molt similar a les classes presencials.

Fins que aquestes es puguin reprendre, seguirem oferint la continuïtat dels nostres cursos i de les nostres classes a particulars, grups i empreses d’aquesta manera. Cada alumne té accés a un campus on disposa de tots els materials, tasques, puntuacions i un xat per poder-se comunicar 24/7 amb la resta del grup i amb el professor. Més de 150 alumnes estan treballant i aprenent amb aquest sistema.

Tenim grups d’anglès des de P3 fins a 2n batxillerat, així com a adults, amb milers d’activitats online molt divertides pels més petits, com el LEGO PLANET i els jocs interactius, i materials de primera qualitat facilitats exclusivament per CAMBRIDGE ENGLISH, pels més grans. L’abast de la pandèmia ha fet que els principals països dels món estiguin treballant amb aquests tipus de materials i que els Centres Oficials de CAMBIRDGE ENGLISH hi tinguem accés exclusiu per a reforçar i treballar més que mai la formació dels alumnes en aquesta etapa que ens ha tocat viure.

NOVACADÈMIA us ofereix d’altra banda serveis de Reforç Escolar des de primària a Batxillerat, en grup i individual, així com Orientació i Suport per als alumnes de 2n batxillerat de cara a les proves PAU. Tot això, a l’igual que l’anglès, a unes tarifes reduïdes, considerant la situació actual per a moltes famílies.

A continuació trobareu el quadre d’horaris i preus dels grups. Aquests tenen un mínim de 5 alumnes i un màxim de 12. També podeu optar per un pla individual de formació, més personalitzat i a mida, adaptat als vostres horaris i a les vostres necessitats, o fer classes d’anglès familiars, per gaudir d’una estona entretinguda pares i fills amb la llengua anglesa, amb un professor per a vosaltres sols.

CURSOS B-LEARNING
 • Compra un pack sencer de B-learning i et regalem 2 tutories + 1 mock exam real d’un examen de Cambridge English (regal valorat en més de 150€).
  Un nivell sencer de B-learning consta de 3 cursos, en el cas dels nivells A1 i A2, i de 4 cursos en el cas dels nivells B1 i B2. Cada un d’aquets cursos, correspon a 30 hores de formació que es poden fer durant 2 mesos màxim.
  Depenent de la modalitat, s’obtindràn 1,5 hores, 3 hores o 5 hores de tutories online amb professors titulats i especialitzats en la formació de la llengua anglesa.
  Els nivells A1 i A2 són de 90 hores de formació i un total de 6 mesos per a finalitzar-los.
  Els nivells B1 i B2 són de 120 hores de formació i un total de 8 mesos per a finalitzar-los.

 • Compra 2 cursos i obtindràs un 5% de descompte en el preu total.
  Aquesta promoció és vàlida combinant dos cursos de nivells consecutius o independents (ex: B1.1 i B1.2; A1.2 i B1.1…).


 

CONSELLS DEL NOSTRE EQUIP DE PROFESSORS PER A LA PRÀCTICA DE L’ANGLÈS O FRANCÈS DES DE CASA

L’equip de professors de NOVACADÈMIA hem preparat un document amb propostes i links per donar d’alguna manera continuïtat a l’aprenentatge de l’anglès/francès/Lego Planet in English des de casa durant aquests dies d’aturada forçada. Creiem que és important intentar mantenir el nivell de motivació dels alumnes i no perdre el fil amb la llengua. Alguns professors ens han donat indicacions concretes per a grups/classe concrets que us anirem enviant en els propers dies per aquesta via.

CONSELLS PER SEGUIR APRENENT ANGLÈS A CASA

Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.