Comencem l’any 2018 estrenant L’AULA D’ESTUDI al nostre centre de Caldes de Montbui, C/Santa Teresa núm.15. T’ho perdràs?

 

AULA D’ESTUDI CALDES -xs 1

 

En què consisteix L’AULA D’ESTUDI?

L’AULA D’ESTUDI és un espai que permet que els nens i nenes que van des de l’etapa de Primària fins a l’etapa de l’ESO, puguin treballar conjuntament amb altres nens/es i de manera individual, amb el recolzament continu d’un professor/a,  que els ajudarà en tots aquells dubtes que puguin tenir, els ensenyarà tècniques d’estudi i d’organització per a l’estudi eficients, els donarà pautes per a preparar-se correctament davant d’un examen final i sabrà detectar les necessitats de cada alumne.

 

Quan pots trobar L’AULA D’ESTUDI a Caldes de Montbui?

L’AULA D’ESTUDI estarà oberta els DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES de 17.30 a 18.30 hores.

 

Quan es pot assitir a l’AULA? Quin cost té?

A L’AULA D’ESTUDI es pot venir sempre que vulguis. Tu pagues una tarifa plana de 50 euros/mensuals per nen/a i tens dret a venir els dies que vulguis: DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES de 17.30 a 18.30 hores. Sempre hi serà el professor/a per ajudar als teus fills/es en tot allò que els calgui.

La inscripció a l’aula d’estudi té un cost de 35 euros i una validesa d’un any (en el cas que donis de baixa al nen/a de l’AULA D’ESTUDI, tens un any per tornar i no haver de pagar altra vegada l’import corresponent a la inscripció).

 

A qui va dirigida?

Es dirigeix a nens i nenes, des de 1r de primària fins a 4t de l’ESO. Poden ser nens/es amb algun problema específic amb alguna matèria o pel que fa a l’organització de l’estudi, però també poden ser nens/es on utilitzin l’AULA simplement com a espai exclusiu on fer els seus deures i organitzar-se, sempre amb l’ajut d’un professional en les seves tasques del dia a dia, el qual donarà suport des d’una variant del desenvolupament pedagògic del nen/a.

 

Qui imparteix la dinamització de l’AULA D’ESTUDI?

L’AULA D’ESTUDI està liderada per a professionals del nostre equip NOVACADÈMIA. Els professors que dinamitzen l’activitat són experts en els àmbits d’educació i pedagogia, i tenen una trajectòria gestionant tallers de Tècniques d’estudi, de Reforç, de Deures Dirigits, etc, des de l’etapa de primària fins a l’ESO.

 

APROFITA AQUEST ESPAI QUE DES DE NOVACADÈMIA CALDES DE MONTBUI T’OFERIM!

 

SOL·LICITA INFORMACIÓ AQUÍ

 

aula estudi versió per imprimir