COMUNICAT NOVACADÈMIA. INICI CLASSES ONLINE.

 

Benvolguts/des

Com ja us vam anunciar fa uns dies, NOVACADÈMIA reprèn les seves classes de manera telemàtica a partir del proper dilluns 30 de març. En breu les famílies que continueu amb les classes online, rebreu les instruccions per connectar-vos. En alguns casos, farem grups de whatsapp nous específics per online ja que no tots els alumnes que fins ara estaven al grup seguiran fent classes online.

Tot l’equip estem molt satisfets de la resposta positiva que ha tingut aquesta iniciativa en un gran nombre de famílies, però sobretot perquè servirà per connectar de nou amb els alumnes i donar seguiment a la nostra tasca que, com a la majoria d’empreses i serveis, s’ha vist temporalment interrompuda pel COVID-19.

Comprenem que en molts casos els nens són molt petits, els mitjans a casa o la mateixa connexió a la xarxa no són adequats o la situació de les famílies ha canviat amb tot això i per qualsevol d’aquests motius comprometre’s a fer classes online no sigui factible.

Per aquest motiu, tant pels alumnes que reprendran classes com pels que no, seguirem molt actius a les nostres xarxes socials i pàgina web, proposant reptes, jocs, materials, per continuar connectats d’alguna manera.

Els podeu trobar a CHALLENGES.

No dubteu en participar-hi, interactuar-hi i gaudir-ne.

Gràcies per la vostra confiança, cuideu-vos molt i que tot això passi el més ràpid possible per poder tornar a veure’ns.

Una forta abraçada.


COMUNICAT OFICIAL DE NOVACADÈMIA RESPECTE EL PROTOCOL COVID-19 MARCAT PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Benvolguts/des

Com tots sabeu, la situació actual és excepcional. Les mesures que des del Govern s’han pres i es prendran en els propers dies, ens marquen el full de ruta i són d’obligat compliment.

En el que respecta a les activitats extraescolars, aquestes queden aturades des del moment en que es tanquen les escoles, i es reprendran a partir del primer dia que aquestes tornin a obrir les seves portes. Tot l’equip de NOVACADÈMIA espera que això sigui el més aviat possible i que puguem reprendre l’activitat a on l’hem deixat aquesta setmana.

Les classes que no es puguin fer, es recuperaran al mes de juny o bé allargant les primeres sessions una vegada es reprenguin les classes.

Seguirem accessibles via WhatsApp (629.367.401) i correu electrònic (info@novacademia.cat) per a qualsevol consulta i us comunicarem qualsevol canvi de seguida que en siguem coneixedors.

Fins aviat.