NOVACADÈMIA l’any 2014 va dissenyar un paquet de cursos d’anglès en modalitat online.

Ara, aquesta mateixa oferta de cursos, els quals són reconeguts i valorats pels nostres alumnes pel seu nivell tècnic de qualitat, s’han redissenyat incorporant el concepte d’eficiència formativa en modalitat no presencial.

2

 

En aquesta renovació no només s’ha tingut en compte l’aspecte visual, sinó també la combinació de la formació e-learning amb el plus afegit del contacte directe amb el professor. S’ha inclòs uns paquets de tutoria flexibles per a cada alumne i adaptats per a cada pressupost, cosa que des de NOVACADÈMIA considerem essencial per al correcte aprenentatge d’un idioma i l’assoliment dels objectius finals.

La fita d’afegir aquest factor presencial als nostres cursos és per a poder mesurar i avaluar l’evolució de l’alumne en les diferents competències de la llengua, sempre seguint els valors de rigoreficàcia i els estàndards de Cambridge English.

A més, s’han refet també els materials i s’hi han afegit nous recursos, amb l’objectiu de facilitar la feina i la gestió del curs a l’alumne, adaptant-los a qualsevol estil d’aprenentatge (alumnes auditius, visuals, cinestèsics…).

 

novacademia_logo_negre

Per a més informació dirigeix-te a:

b-learning@novacademia.cat

0 demana-la al nostre formulari