THE LEGO LEAGUE IS HERE!!!

Enguany engeguem una nova edició de la nostra famosa Lego League, on els nostres alumnes competeixen per a crear la construcció més divertida i treballada de lego de cada temàtica proposada.

Aquest any, tornem a tenir tres grans convocatòries on, un cop més, els nostres super alumnes, ens faran retornar al país de la imaginació i les creacions més extremes.
Comencem la tercera setmana de desembre amb la temàtica dels animals.
Ja hem anat escalfant motors i fent algunes pràctiques a les classes, plenes d’animals que van des del món prehistòric dels dinosaures a la savannah africana.
Cada equip ha de crear la seva pròpia construcció i explicar-la en anglès.
La LEGO LEAGUE té múltiples beneficis, ja que d’una banda treballa l’anglès en una vessant pràctica, però d’altra banda fomenta valors com el respecte, l’empatia, la confiança, la cooperació, el diàleg, entre d’altres, per tal d’aprendre a treballar en equip.
L’equip que faci una construcció més innovadora, cooperant i sigui capaç d’explicar-la millor en anglès, guanyarà més punts. Farem fotos i vídeos de totes les construccions.

El resultat dels partits es pujarà a una classificació general. Anirem compartint informació de l’ENGLISH LEAGUE aquí i a les nostres xarxes socials. Si encara no ens seguiu, feu-ho com més aviat millor!
Instagram: @novacademiasl
Facebook: Novacadèmia Serveis Formatius.

QUE GUANYIN ELS MILLORS!!!