logoCo

HABILITATS COMUNICATIVES

flor

NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. Tots els drets reservats

El desenvolupament i la millora de les nostres habilitats comunicatives és un altre gran bloc de gestió del coneixement que treballem a NOVACADÈMIA CORPORATE.

Dins un entorn canviant, molt exigent i competitiu, els grans comunicadors s’obren pas amb èxit i obtenen millors resultats, satisfent els seus clients interns o externs i generant vincles de confiança i respecte en el seu voltant.

Ja no es tracta únicament de tenir grans o innovadores idees sinó de tenir la capacitat de comunicar-les als altres i aconseguir transmetre amb la màxima qualitat allò que tenim al cap.

També és, per tant, força rellevant, la capacitat de saber escoltar, de saber interpretar els desigs i els sentiments dels altres , més enllà del que ens diuen a través del llenguatge verbal, donant importància al llenguatge corporal, a l’entonació, i a altres components que cada vegada tenen més protagonisme en el món de la comunicació tant en el terreny personal com professional.

HC_2

Totes les accions formatives que formen part d’aquest bloc estan orientades a diferents col·lectius dins les organitzacions i entre les més demandades trobem les següents:

  • L’empatia i l’assertivitat
  • L’escolta activa
  • Com convèncer, no vèncer
  • Parlar en públic
  • La tècnica de l’elevator pitch
  • Com estructurar eficientment una acció comunicativa
  • La intel·ligència emocional

HC_3

També donem molta importància a la comunicació escrita, oferim accions formatives molt pràctiques enfocades a aprendre a estructurar una comunicació escrita de manera molt gràfica per a posteriorment desenvolupar un missatge breu, ben ordenat i que ressalti les idees o arguments principals, facilitant la comprensió al receptor.

En tots els casos, es fa un disseny de cada acció formativa en funció dels objectius de l’empresa, del perfil dels alumnes i de la seva posició a l’empresa. Els cursos tenen un component teòric bàsic que immediatament s’aplica en situacions simulades a través de dinàmiques de grup, case studies i role plays.

Sempre són accions formatives molt ben valorades pels participants, altament aplicables al seu dia a dia i que milloren de manera notable les seves habilitats i per tant, la seva seguretat a l’hora de comunicar-se.

fulla

Tots els nostres cursos d’idiomes poden ser bonificats a través dels crèdits formatius de la Fundación Tripartita. NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. és Entitat Organitzadora de Formació Bonificada, el que facilita als nostres clients corporatius la gestió de les seves bonificacions, i garanteix la màxima eficiència en l’aprofitament dels seus crèdits formatius.

A banda de la impartició de cursos per a millorar la nostra comunicació en altres llengües, NOVACADÈMIA CORPORATE ofereix altres serveis en llengua estrangera exclusivament enfocats als nostres clients corporatius:

Per a conèixer el teu crèdit formatiu, pots escriure’ns al mail corporate@novacademia.cat o posar-te en contacte amb el teu executiu comercial.

Pots consultar el nostre catàleg virtual de formació bonificada , clicant aquí.

Si vols rebre un pressupost personalitzat sobre qualsevol acció formativa, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del teu executiu comercial o enviant-nos un Mail a corporate@novacademia.cat. En aquest formulari trobaràs la informació que necessitem per a preparar-te un projecte a mida.

Un gran nombre d’empreses ja confien en NOVACADÈMIA CORPORATE ® la seva formació. T’hi esperem!

NOVACADÈMIA CORPORATE ® és una marca registrada de NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L.