logoCo

GESTIÓ D'EQUIPS I LIDERATGE

pato

NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. Tots els drets reservats

Ningú dubta de la importància que cada vegada més representa en el funcionament d’una organització la gestió dels seus recursos humans.

Gestionar persones no és senzill però és uns tasca completament necessària i que sovint marca la diferència entre aquelles empreses on els professionals s’hi senten a gust i aquelles on contínuament hi ha rotacions i canvis que acaben en molts casos desestabilitzant la pròpia organització.

Tanmateix, és totalment cert que una empresa en la qual els seus recursos humans treballen amb motivació i coneixen exactament les seves funcions i responsabilitats, és molt més eficient i competitiva.

La gestió del lideratge és una de les preocupacions actuals de les empreses i una de les àrees d’aprenentatge i pràctica més sol·licitades a l’actualitat.

Les organitzacions han canviat la manera d’estructurar els seus departaments i de repartir les diferents responsabilitats i deures, el que deriva en la necessitat de donar eines de gestió a nous responsables, poc acostumats a liderar o a gestionar equips fins ara.

GEL_1

D’altra banda, els models de lideratge han canviat i s’han modernitzat, el que fa necessari un reciclatge en molts casos dels models anteriors. Dins aquest bloc d’accions formatives s’inclouen totes aquelles que treballen les competències i habilitats de les persones per a treballar dins un equip, per a aprendre a gestionar situacions conflictives, solucionar-les de manera eficient, aportant imaginació, però aplicant la lògica i el sentit de la responsabilitat.

També formen part d’aquest bloc aquelles accions relacionades amb la gestió d’equips, amb el lideratge, amb la presa de decisions, amb la comunicació eficient.

puzzle

Aquestes són algunes de les accions formatives d’aquesta àrea del coneixement:

  • Gestió del temps
  • Resolució de conflictes
  • Presa de decisions
  • Gestió del lideratge
  • Lideratge per competències
  • El lideratge i la delegació
  • L’escala de la motivació
  • Com assolir la productivitat desitjada
  • ...

Són accions formatives que inclouen continguts teòrics i pràctics i que, com en altres blocs, es centren en situacions simulades que imiten situacions reals a les empreses.

Un factor molt important és aconseguir la màxima involucració dels participants, que es sentin una part clau de la formació i que puguin identificar els aspectes personals i professionals en els que poden millorar a través de la formació i de l’aplicació al seu lloc de treball de les tècniques apreses.

GEL_2

Per a aconseguir-ho, els nostres formadors utilitzen a cada sessió diferents tècniques formatives, entre elles, elements audio-visuals, exercicis sobre paper, dinàmiques de grup i role-plays.

Tots els nostres cursos d’idiomes poden ser bonificats a través dels crèdits formatius de la Fundación Tripartita. NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. és Entitat Organitzadora de Formació Bonificada, el que facilita als nostres clients corporatius la gestió de les seves bonificacions, i garanteix la màxima eficiència en l’aprofitament dels seus crèdits formatius.

Per a conèixer el teu crèdit formatiu, pots escriure’ns al mail corporate@novacademia.cat o posar-te en contacte amb el teu executiu comercial.

Pots consultar el nostre catàleg virtual de formació bonificada , clicant aquí.

Si vols rebre un pressupost personalitzat sobre qualsevol acció formativa, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del teu executiu comercial o enviant-nos un Mail a corporate@novacademia.cat. En aquest formulari trobaràs la informació que necessitem per a preparar-te un projecte a mida.

Un gran nombre d’empreses ja confien en NOVACADÈMIA CORPORATE ® la seva formació. T’hi esperem!

NOVACADÈMIA CORPORATE ® és una marca registrada de NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L.