logoCo

GESTIÓ COMERCIAL

grafic

NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. Tots els drets reservats

La relació comercial amb els nostres clients i la gestió de la cartera són claus en el desenvolupament de les empreses i directament responsables dels resultats i del posicionament dins el mercat.

La gestió comercial és clau per a arribar als objectius estratègics , per això, dins aquest bloc, les accions formatives estan orientades al coneixement i gestió de tots els elements que intervenen en les relacions comercials: producte, servei, distribució, valor afegit, client, competència i comunicació.

Són accions formatives que combinen els elements o continguts teòrics amb exercicis pràctics que simulen situacions reals en entorns comercials.

Una força de vendes ben formada , motivada i que conegui i sàpiga aplicar les diferents tècniques comercials, garanteix a l’empresa la satisfacció dels clients alhora que assegura els índexs de rendibilitat marcats en els objectius estratègics.

cotxe

Les empreses busquem la diferenciació en un entorn cada vegada més competitiu on els nostres serveis o productes tenen atributs o característiques similars a altres productes o serveis al mercat. Això fa que la capacitat i les habilitats dels comercials tinguin cada vegada més protagonisme en el procés de venda i siguin en molts casos les que marquin la diferència entre vendre o no vendre.

Els cursos dins l’àmbit de la gestió comercial són 100% personalitzats per a cada client, en base a uns continguts escollits, adaptant-los al seu equip de vendes, al sector en el qual desenvolupa la seva activitat i a la pròpia organització interna.

S’utilitzen de manera molt exitosa business cases per a reflectir situacions reals i analitzar processos comercials i oportunitats de millora.

organització comercial , que inclogui un pla de vendes amb uns objectius comercials individuals i globals esdevé totalment necessària en qualsevol empresa.

GC_2

Els cursos dins l’àmbit de la gestió comercial són 100% personalitzats per a cada client, en base a uns continguts escollits, adaptant-los al seu equip de vendes, al sector en el qual desenvolupa la seva activitat i a la pròpia organització interna.

S’utilitzen de manera molt exitosa business cases per a reflectir situacions reals i analitzar processos comercials i oportunitats de millora.

Dins les accions formatives més sol·licitades per les empreses en aquest àmbit trobem:

 • DAFO Comercial
 • Planificació comercial
 • Com millorar el rendiment de l’equip de vendes
 • Gestió de la cartera
 • Segmentació ABC i 123
 • Evolució de les vendes
 • Venda telefònica
 • Administratiu comercial

I accions molt pràctiques com:

 • Les fases de la venda
 • Comunicació eficient
 • Com tancar visites comercials
 • Com venc el meu producte
 • La negociació i el tancament
 • Psicologia de la venda
 • ...

Tenim un ampli catàleg de cursos dins l’àmbit de la gestió comercial i la direcció d’equips de vendes. Oferim un servei totalment professional i confidencial molt ben valorat pels nostres clients.

GC_3

Tots els nostres cursos de gestió comercial poden ser bonificats a través dels crèdits formatius de la Fundación Tripartita . NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. és Entitat Organitzadora de Formació Bonificada , el que facilita als nostres clients corporatius la gestió de les seves bonificacions, i garanteix la màxima eficiència en l’aprofitament dels seus crèdits formatius.

Per a conèixer el teu crèdit formatiu, pots escriure’ns al mail corporate@novacademia.cat o posar-te en contacte amb el teu executiu comercial.

Pots consultar el nostre catàleg virtual de formació bonificada , clicant aquí.

Si vols rebre un pressupost personalitzat sobre qualsevol acció formativa, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del teu executiu comercial o enviant-nos un Mail a corporate@novacademia.cat. En aquest formulari trobaràs la informació que necessitem per a preparar-te un projecte a mida.

Un gran nombre d’empreses ja confien en NOVACADÈMIA CORPORATE ® la seva formació. T’hi esperem!

NOVACADÈMIA CORPORATE ® és una marca registrada de NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L.