NOVACADEMIA_LOGOgabinetpsico_v11 copia

 

Benvingut al nostre Gabinet Psicopedagògic.

NOVACADÈMIA, en la seva especialització de formació per a particulars ofereix un servei proper i de confiança d’orientació i actuació en diversos trastorns de l’aprenentatge.

Conscients de la creixent necessitat d’un servei d’aquestes característiques, proper a les famílies, còmode i de confiança per l’alumne, i sobretot a l’abast de tothom, el nostre objectiu és ser seguir sent un centre de referència i treballar amb la màxima excel·lència i eficiència, com anem fent-ho en els darrers anys.

 

psico

 

Per això, anem més enllà dels grans centres psicològics, centrats en diferents trastorns, i ens centrem exclusivament en aquells que afecten i tenen relació amb l’aprenentatge, siguin quines siguin les seves procedències.

A través de l’experiència i del nostre know-how, hem desenvolupat una eina de cribratge psicopedagògic, que a través d’un breu test, permet identificar els motius que originen el trastorn i recomanar d’aquesta manera l’actuació més adient, evitant la pèrdua de temps i econòmica que suposa tractar per un igual diferents trastorns o provar diferents actuacions descartant les que no funcionen, una per una.

Als nostres centres de formació de Caldes de Montbui i de Sant Feliu de Codines treballem amb el nostre equip de psicòlegs i psicopedagogs els diferents trastorns en l’aprenentatge i orientem les famílies per a què puguin continuar amb l’actuació adequada a casa.

Diapositiva1

El nostre màxim interès és la millora de l’alumne, aconseguir la seva involucració, desenvolupar les seves habilitats i competències, i donar-li les eines que necessita per a tenir la màxima autonomia en l’estudi i millorar els seus resultats escolars.

Si vols saber més sobre aquest servei, què són els coneguts com T.A. (trastorns de l’aprenentatge), com és la seva intervenció, com funciona la nostra eina de cribratge psicopedagògic o si vols fer el test de cribratge online, visita el menú que trobaràs en aquest espai.

Gràcies per visitar el nostre web,

Equip de Psicopedagogia de NOVACADÈMIA