NOVACADÈMIA neix amb la clara vocació d’oferir programes de formació de qualitat, diferenciats i molt adaptats a les demandes i a les necessitats de les persones, en un entorn molt competitiu, on les petites diferències i detalls són en molts casos rellevants.

Creiem en la formació de qualitat com a única via per a assolir el coneixement i les competències necessàries per a garantir-se un futur més fàcil, un creixement personal i professional i fer-se un lloc en el mercat laboral tant a nivell nacional com internacional.

Per aquest motiu, el nostre equip està exclusivament format per a professionals amb experiència reconeguda i especialitzats en les diferents àrees d’ensenyament que us oferim:

  • Llengua estrangera
  • Reforç escolar
  • Psicopedagogia
  • Marketing Personal

Acompanyem als nostres alumnes al llarg de la seva trajectòria acadèmica ensenyant-los com superar amb eficiència els seus estudis i permetent-los assolir els seus objectius professionals.

Ajudem a les persones a donar el millor de sí mateixes i els oferim les eines més avançades per a millorar les seves competències i les seves oportunitats en el món laboral.

En l’etapa escolar, el nostre rati de millora als estudis és proper al 98%.

formació personal