NOVACADÈMIA creu en la formació de qualitat com a eina important en el desenvolupament dels recursos humans en les empreses.

La possibilitat d’oferir als vostres clients un servei diferenciat i totalment enfocat a les seves necessitats, us atorga un clar avantatge competitiu davant de la vostra competència i posiciona la vostra marca en el mercat com a símbol de qualitat i diferenciació.

La motivació, estimulació i màxima eficiència dels vostre recursos humans permeten alhora el creixement, garantint els resultats i l’estabilitat que tant necessitem les empreses per a assolir els nostre objectius a curt i mig termini.

La qualitat dels recursos humans i la seva motivació dins l’empresa són imprescindibles per a consolidar i fidelitzar una cartera de clients sòlida i rentable.

Els nostres programes formatius engloben diferents àrees de formació i tots ells poden ser bonificats a través dels crèdits formatius que gestiona la Fundación Tripartita.

Et convidem a entrar al nostre catàleg de cursos formatius i triar el que més t’interessi.

I si no trobes el programa que necessites o vols que et dissenyem qualsevol altra programa, envia’ns un correu electrònic a corporate@novacademia.cat i un assessor en formació corporativa es posarà en contacte amb tu en 24 hores.

Benvingut a NOVACADÈMIA!

formacion empresas