Vols visitar el Castell on es va gravar Harry Potter, muntar a cavall, fer surf en platges intensament blaves o descobrir esports mil·lenaris?

Doncs no esperis més i pregunta per les nostres ESTADES A IRLANDA.

NOVACADÈMIA organitza cada any Estades Lingüístiques a Irlanda cada estiu per a nens, joves i adults.

Les estades lingüístiques representen una important immersió en llengua anglesa alhora que un estímul i motivació per l’alumne qui combina uns dies de lleure, turisme i viatge amb la pràctica intensiva de l’anglès.

irland

Sovint els pares i mares en pregunten a partir de quin nivell un alumne pot fer una immersió o estada lingüística en anglès. La resposta és a partir del 8 anys i sense cap limit d’edat. A Irlanda treballem amb dues empreses especialitzades en l’acollida i ensenyament de l’anglès per a estrangers.

L’estada es fa en cases de famílies col·laboradores, que porten molts anys acollint estudiants d’arreu del món i que passen controls de qualitat i servei anualment. L’empresa i NOVACADÈMIAseleccionem la família més adequada atès al perfil del nostre alumne i establim un contacte previ al viatge per a que l’alumne i la seva família tinguin referències de la família d’acollida. Aquesta opció és vàlida per a nens i nenes així com per a joves i adults de qualsevol edat.

Una altra opció per a nens i joves fins 17 anys és l’estada en una granja vivint en les dues cases de què consta el complex. Es tracta d’una empresa familiar dedicada a les immersions lingüístiques des de fa molts anys i que cada any acull nens i joves procedents de diferents països, fomentant la comunicació entre ells en llengua anglesa i mostrant-los la vida al camp,

A menys de dues hores d’avió, practica el teu anglès en un entorn fantàstic, a un preu molt assequible i amb uns resultats espectaculars.

Gràcies per visitar el nostre web. Al menú d’ESTADES A IRLANDA trobaràs tota la informació i detalls que estàs buscant i veuràs una galeria de fotos dels indrets on viuràs i del seu paisatge i activitats.