THE ENGLISH LEAGUE IS HERE!!!

Enguany engeguem una nova activitat en la què els vostres fills i filles seran els protagonistes. S’ha dissenyat per motivar la participació de tots els alumnes i el treball de les diferents competències de la llengua.
Aquesta competició entre les diferents classes i cursos d’un mateix nivell la farem cada mes. Centenars d’alumnes hi participaran representant les seves escoles o grups.
Tenim 5 lligues pensades per als diferents nivells de cambridge – Starters, Movers, Flyers, KET i PET-, on es treballaran diferents conceptes associats a la metodologia de Cambridge.
Volem que els nostres alumnes no només adquireixin les competències bàsiques de la llengua anglesa, sinó que també formin part del seu dia a dia.
L’ENGLISH LEAGUE té múltiples beneficis, ja que d’una banda treballa l’anglès en una vessant pràctica, però d’altra banda fomenta valors com el respecte, l’empatia, la confiança, la cooperació, el diàleg, entre d’altres, per tal d’aprendre a treballar en equip.

Cada mes, repetirem la lliga amb nous reptes, nous kahoots, noves preguntes i noves temàtiques. El partit tindrà una durada d’uns 15 minuts i es durà a terme en l’hora de classe. Els alumnes “entrenaran” amb el seu professor per poder marcar els màxims “gols” possible,s però sobretot per aprendre i consolidar els coneixements en llengua anglesa relacionats.

El resultat dels partits es pujarà a una classificació general. Anirem compartint informació de l’ENGLISH LEAGUE aquí i a les nostres xarxes socials. Si encara no ens seguiu, feu-ho com més aviat millor!
Instagram: @novacademiasl
Facebook: Novacadèmia Serveis Formatius.

QUE GUANYIN ELS MILLORS!!!