COMUNICAT OFICIAL DE NOVACADÈMIA SERVEIS FORMATIUS S.L.

COMUNICAT OFICIAL DE NOVACADÈMIA SERVEIS FORMATIUS S.L.

NOVACADEMIA_LOGO_RGB (2)Després d’observar i analitzar amb detall l’evolució del mercat i de les necessitats i perfils dels nostres alumnes, així com amb la seguretat de que aquesta decisió ens permetrà seguir creixent en segments on el nostre posicionament és cada vegada més rellevant, hem decidit unificar els centres de formació de Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines, amb data 1 de setembre, tancant, per tant, les instal·lacions de Sant Feliu de Codines.
La nostra aposta per l’anglès segueix sent molt ambiciosa, i ens centrarem molt de ple en la certificació oficial de la llengua i per tant, necessitem pensar en l’homologació d’espais per part de Cambridge English en els nostres centres de formació. El local de Sant Feliu no reuneix les condicions necessàries en aquest sentit, i aquest ha estat el principal motiu per decidir deixar-lo.
D’altra banda, NOVACADÈMIA està en contacte des de fa un parell d’anys amb la Fundació FEDAC treballant sobre diferents tipus d’acords tant per la formació dels seus professionals com per la formació extraescolar dels seus alumnes. En aquest sentit, i pensant en la comoditat dels nostres alumnes a Sant Feliu de Codines, s’ha assolit un important acord amb l’escola FEDAC Sant Feliu, a través del qual l’escola posa a disposició de NOVACADÈMIA les seves aules per dur a terme activitats extraescolars obertes a tots els públics, de diferents edats, en diferents disciplines i molt important de qualsevol escola, o dit d’una altra manera, sense haver de tenir necessàriament vinculació amb la FEDAC.
Aquestes aules estan equipades amb les darreres tecnologies, com per exemple pissarres digitals, canons de projecció i portàtils, i la situació del centre és molt propera a la nostra ubicació actual, menys de 50 mts ens separen i la facilitat de recollida dels més petits és millor i més segura.
L’escola ja està duent a terme activitats extraescolars de caire no formatiu en les que participen alumnes d’altres escoles, pares i mares. I això és el que nosaltres oferim, activitats formatives dins les seves instal·lacions, amb els mateixos professionals de NOVACADÈMIA que tots coneixeu, amb la garantia del nostres mètode CAMBRIDGE ENGLISH i l’accès als certificats oficials pel que fa a l’anglès, però obert a totes les altres llengües que ja coneixeu i reforçant de manera molt notable el bloc psicopedagògic, amb més tallers educatius i de reforç, des de P5 fins a 4rt ESO, i amb serveis personalitzats que es poden dur a terme al vostre propi domicili o a una aula de l’escola.
També hi ha una millora important a nivell econòmic pels alumnes que faran classe en grup (idiomes i tallers), ja que veuran reduïda la seva quota mensual entre un 23% i un 30% sobre les tarifes del curs 2016-2017 , gràcies a l’acord assolit amb l’escola FEDAC. També s’implantarà a partir de setembre, un sistema de pagament trimestral per qui ho prefereixi amb una reducció addicional a l’anteriorment esmentada.  Aquells alumnes que facin classes particulars o en tàndem pagaran les tarifes vigents pel curs 2017-2018, tant si ho fan a l’escola com a casa.
El dia 13 de juny a partir de les 17 hrs i a partir de les 20 hrs es duran a terme dues sessions informatives sobre tots els serveis formatius relacionats amb la llengua anglesa.
El dia 14 de juny a partir de les 17 hrs i a partir de les 20 hrs es duran a terme dues sessions informatives sobre la resta de lengües estrangeres, els serveis de reforç escolar, tallers i serveis de psicopedagogia.
L’entrada, així com els cursos, són oberts a nens, joves i adults, vinculats o no vinculats amb l’escola FEDAC. És important que si esteu interessats en rebre formació en qualsevol de les esmentades àrees assistiu a les reunions per conèixer tots els detalls sobre horaris, metodologia, professorat i preus,
A banda, podeu contactar amb nosaltres sempre que ho necessiteu a través de 629367401, info@novacademia.cat o 93.866.35.11/93.865.44.79.
El nostre centre de formació de Caldes ja acull des de fa mesos alumnes de Sant Feliu, que per conveniència d’horaris o per altres motius de caire personal, estan formant-se fora de Sant Feliu. El centre està situat al centre del municipi, amb facilitats d’aparcament i amb aules més modernes i millor equipades que les que a Sant Feliu, malgrat tots els esforços, hem aconseguit tenir. És una altra opció que us oferim, juntament amb les classes a l’escola FEDAC o les classes particulars o tàndem a domicili.
Com des de fa 5 anys, seguim oferint el servei de recollida dels més petits a l’escola Jaume Balmes, amb monitors experts en nens i a un cost mínim de cara al curs 2017-2018. A la FEDAC tindrem un coordinador que s’encarregarà de rebre’ls, ubicar-los a la seva aula i portar-los amb el seu professor. Les classes seran totes a primera hora de la tarda, un altre avantatge especialment pels més petits. Començaran a les 17,15 hrs i la seva durada serà la mateixa que aquest curs, 1 hora o 1,5 hrs, un o dos dies a la setmana, depenent del nivell.
També hi haurà cursos de tots tipus per a adults, a preus molt reduïts, al vespre, i cursos específics de preparació per a exàmens oficials pels adolescents en horaris de primera hora de la tarda (a partir de les 15,30 hrs) que els permetrà combinar millor l’aprenentatge de la llengua estrangera amb els esports que practiquen a les tardes.
Tot l’equip de NOVACADÈMIA i jo mateixa ens sentim molt orgullosos d’aquest pas endavant, de seguir creixent amb la vostra companyia i confiança i de poder oferir-vos un servei formatiu de qualitat, proper, més assequible i de confiança. En aquest sentit, us avanço algunes de les xifres més significatives del curs 2016-2017, seguim amb el rati de 100% d’aprovats en exàmens oficials de llengües, i amb un 98,75% d’èxit en millora escolar (alumnes de reforç).
Aquest proper curs 2017-2018 estarem presents a més de 15 AMPAs a 7 diferents localitats del Vallés, Barcelonés i Baix Llobregat, impartint classes a professionals en més de 30 clients corporatius i comptant amb un nombre en augment d’alumnes particulars en totes les disciplines que impartim.
Com ha estat fins ara serà un gran curs, ple de reptes i d’il·lusions, que volem gaudir amb la vostra companyia i sentint-nos recolzats per la vostra confiança.
Moltes gràcies per créixer amb nosaltres!
Natàlia Balaguer
Directora
Sobre l'autor

Contesta

*

captcha *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada