logoCo

FORMACIÓ PEL COMERÇ

Com_2

NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. Tots els drets reservatsNOVACADÈMIA CORPORATE ® ofereix una àmplia gamma d’accions formatives especialment dissenyades pel comerç amb l’objectiu de satisfer les necessitats formatives dels punts de venda i optimitzar el seu servei millorant les habilitats i competències del seus recursos humans.

En un escenari tant competitiu, amb punts de venda físics i virtuals, a on els clients reben un gran nombre diari d’impactes comercials, és molt important l’estratègia de producte, la comunicació, la presentació dels nostres productes o serveis, i assolir en cada venda la màxima satisfacció del client.

Si tens un negoci, una botiga o comerç, i vols millorar el posicionament dels teus productes, fidelitzar la teva cartera de clients o augmentar la teva rendibilitat, des de NOVACADEMIA CORPORATE ®, posem a la teva disposició cursos molt pràctics orientats al teu negoci, al producte o servei que ofereixes, i al sector o mercat en el què treballes.

water

També t’ajudem a planificar i dissenyar els continguts de la teva pàgina web, pàgines o perfils a les diferents xarxes socials, campanyes de marketing o publicitat o qualsevol altre impacte dirigit al teu públic objectiu.

Dins les accions formatives més sol·licitades al món del comerç, trobem els cursos d’atenció al client, de gestió d’objeccions, de negociació, de manteniment de la cartera i d’atenció telefònica, entre d’altres.

Però també pots trobar dins el nostre catàleg, cursos de segmentació de cartera, per a aprendre a classificar els teus clients en base a diferents indicadors i així poder definir amb més precisió les campanyes de marketing, d’habilitats directives com per exemple lideratge, gestió del temps, resolució de conflictes, molt útils per a millorar les teves habilitats de lideratge amb el teu equip, o accions formatives enfocades a l’increment de les vendes com poden ser planificació comercial, DAFO comercial, organització de l’equip de vendes, etc.

Com_1

Tots els nostres cursos d’idiomes poden ser bonificats a través dels crèdits formatius de la Fundación Tripartita. NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. és Entitat Organitzadora de Formació Bonificada, el que facilita als nostres clients corporatius la gestió de les seves bonificacions, i garanteix la màxima eficiència en l’aprofitament dels seus crèdits formatius.

Per a conèixer el teu crèdit formatiu, pots escriure’ns al mail corporate@novacademia.cat o posar-te en contacte amb el teu executiu comercial.

Pots consultar el nostre catàleg virtual de formació bonificada , clicant aquí.

GC_3

Si vols rebre un pressupost personalitzat sobre qualsevol acció formativa, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del teu executiu comercial o enviant-nos un Mail a corporate@novacademia.cat. En aquest formulari trobaràs la informació que necessitem per a preparar-te un projecte a mida.

Un gran nombre d’empreses ja confien en NOVACADÈMIA CORPORATE ® la seva formació. T’hi esperem!

NOVACADÈMIA CORPORATE ® és una marca registrada de NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L.