CLUB ESTUDI AMPAs

En què consisteix EL CLUB D’ESTUDI per a AMPAs?

El CLUB D’ESTUDI és un espai que permet que els nens i nenes que van des de l’etapa de Primària fins a l’etapa de l’ESO, puguin treballar conjuntament amb altres nens/es i de manera individual, amb el recolzament continu d’un professor/a,  que els ajudarà en tots aquells dubtes que puguin tenir, els ensenyarà tècniques d’estudi i d’organització per a l’estudi eficients, els donarà pautes per a preparar-se correctament davant d’un examen final i sabrà detectar les necessitats de cada alumne.

Quan es pot assitir al CLUB? Quin cost té?

Al CLUB D’ESTUDI es pot venir sempre que vulguis. Tu pagues una tarifa plana de 49 euros/mensuals per nen/a i tens dret a venir els dies que vulguis: 1, 2 o 3 dies!*  Sempre hi serà el professor/a per ajudar als teus fills/es en tot allò que els calgui.

* Els dies s’han de concretar amb l’escola i/o AMPA, l’horari de cada sessió és d’una hora

La inscripció al CLUB D’ESTUDI té un cost de 35 euros i una validesa d’un any.

A qui va dirigida?

Es dirigeix a nens i nenes, des de 1r de primària fins a 4t de l’ESO. Poden ser nens/es amb algun problema específic amb alguna matèria o pel que fa a l’organització de l’estudi, però també poden ser nens/es on utilitzin el CLUB simplement com a espai exclusiu on fer els seus deures i organitzar-se, sempre amb l’ajut d’un professional en les seves tasques del dia a dia, el qual donarà suport des d’una variant del desenvolupament pedagògic del nen/a.

Qui imparteix la dinamització del CLUB D’ESTUDI?

El CLUB D’ESTUDI està liderat per a professionals del nostre equip NOVACADÈMIA. Els professors/es que dinamitzen l’activitat són experts en els àmbits d’educació i pedagogia, i tenen una trajectòria gestionant tallers de Tècniques d’estudi, de Reforç, de Deures Dirigits, etc, des de l’etapa de primària fins a l’ESO.