logoCo

BUSINESS LANGUAGES

BL_1

NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. Tots els drets reservats

La globalització de l’economia, l’expansió a nous mercats i les noves oportunitats de negoci afavoreixen el creixement de la demanda en el sector corporatiu de serveis en llengua estrangera.

A NOVACADÈMIA CORPORATE ® ofereix un servei integral en Business Languages que s’adapta a tots els nivells i diferents objectius dels nostres clients.

Impartim en l’actualitat cinc diferents idiomes: anglès, xinés mandarí, alemany, francès i italià amb formadors amb titulació oficial i reconeguda internacionalment, i amb experiència i coneixement en l’ensenyament a professionals.

EDI

A nivell d’anglès som Centre Preparador pels Exàmens Oficials de la Cambridge University des de 2012. Això garanteix els nostres alumnes:

  • Preparació continua i específica dels nostres formadors
  • Utilització de materials exclusius
  • Màxim coneixement de les habilitats i competències tècniques
  • Experiència en la superació dels exàmens oficials tant a nivell d’anglès acadèmic com d’anglès comercial, fiscal o legal
  • Accés a tota la gamma de titulacions oficials reconegudes mundialment i utilitzades per milions de professionals
  • Aprenentatge i pràctica de l’anglès a través d’una metodologia contrastada, sòlida i eficient

BL_3

LONDON

La creixent demanda d’altres idiomes com el xinès o l’alemany, així com l’aprenentatge o reforç d’altres llengües llatines com el francès o l’italià, sempre presents en el món dels negocis, completen la nostra oferta.


Oferim en qualsevol de les cinc llengües una àmplia varietat de cursos, des de nivell iniciació fins a nivells avançats, cursos específics de negociació, vendes o relacions comercials , així com també cursos de conversa per a millorar la fluïdesa, perfeccionar la gramàtica i estructura tècnica de la llengua, i ampliar el vocabulari específicament en aquelles àrees o centres d’interès que cada client ens indica.

BL_5

També oferim cursos relacionats amb l’expressió oral a mode de presentacions comercials, powerpoints, presentacions de producte o vídeo-conferències , entre d’altres.

Preparem una proposta personalitzadaper a cada sol•licitud, adaptant el disseny de l’acció formativa a cada empresa en funció del nombre d’alumnes, nivells, objectius, timmings, sector, etc.

La impartació de les classes es fa habitualment in-company (a la pròpia empresa dins l’horari pactat, sigui matins, migdies com tardes), però també impartim classes a empreses als nostres propis centres de formació , a Barcelona, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines.

BL_6

Tots els nostres cursos d’idiomes poden ser bonificats a través dels crèdits formatius de la Fundación Tripartita. NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L. és Entitat Organitzadora de Formació Bonificada, el que facilita als nostres clients corporatius la gestió de les seves bonificacions, i garanteix la màxima eficiència en l’aprofitament dels seus crèdits formatius.

A banda de la impartició de cursos per a millorar la nostra comunicació en altres llengües, NOVACADÈMIA CORPORATE ofereix altres serveis en llengua estrangera exclusivament enfocats als nostres clients corporatius:

  • Traducció de textos comercials
  • Traducció de textos legals i/o administratius
  • Serveis d’interpretació en vídeo-conferències o reunions presencials
  •  Serveis d’interpretació en vídeo-conferències o reunions presencials

BL_7

Per a conèixer el teu crèdit formatiu, pots escriure’ns al mail corporate@novacademia.cat o posar-te en contacte amb el teu executiu comercial.

Pots consultar el nostre catàleg virtual de formació bonificada , clicant aquí.

Si vols rebre un pressupost personalitzat sobre qualsevol acció formativa, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del teu executiu comercial o enviant-nos un Mail a corporate@novacademia.cat. En aquest formulari trobaràs la informació que necessitem per a preparar-te un projecte a mida.

Un gran nombre d’empreses ja confien en NOVACADÈMIA CORPORATE ® la seva formació. T’hi esperem!

NOVACADÈMIA CORPORATE ® és una marca registrada de NOVACADÈMIA Serveis Formatius S.L.