england-flag_xs

A NOVACADÈMIA Serveis Formatius estem especilitzats en la llengua anglesa. Si vols fer anglès i ja coneixes el teu nivell, contacta amb nosaltres i t’oferirem quines opcions tenim per a tu. Si pel contrari, no saps el teu nivell o en tens dubtes, t’oferim una prova de nivell gratuita, la qual es pot fer des del nostre web, clicant aquí i en la que en un màxim de 24 hores després d’haver-la finalitzat es posarà en contacte amb tu, la Cap d’Estudis de NOVACADÈMIA.

Ens trobem ubicats a Caldes de Montbui, C/ Santa Teresa núm.15 i treballem amb diversos AMPAs de l’àrea dels Vallesos, Barcelona i Baix Llobregat. Per tant, és e aquestes zones principalment on oferim classes grupals, particulars, en tàndem (parelles) i en grups de tres. Si vols saber-ne més, consulta’ns aquí.

A més NOVACADÈMIA SERVEIS FORMATIUS som Centre Preparador pels Exàmens Oficials de la Cambridge University des de 2012, a través de la certificació atorgada per Cambridge English Language Assessment, organisme que regeix la formació i certificació de l’anglès en diferents nivells i tipologies arreu del món.

Això garanteix als nostres alumnes:

 • Preparació contínua i específica dels nostres formadors.
 • Utilització de materials exclusius .
 • Màxim coneixement de les habilitats i competències tècniques.
 • Experiència en la superació dels exàmens oficials tant a nivell d’anglès acadèmic com d’anglès comercial, fiscal o legal.
 • Accés a tota la gamma de titulacions oficials reconegudes mundialment per les millors universitats i empreses, i utilitzades per milions de persones a nivell personal i professional.
 • Aprenentatge i pràctica de l’anglès a través d’una metodologia contrastada, sòlida i eficient.

 

BL_3

 

l ventall de cursos és molt ampli i comprèn programes formatius a partir dels 3 anys.

Adjuntem a continuació un quadre resum dels diferents nivells oficials d’anglès d’acord amb el Marc Comú Europeu de Referència de les llengües:

 

cam

ANGLÈS PER A INFANTIL

A nivell infantil, Cambridge English comença la seva activitat a partir dels 6 anys, coincidint amb l’inici de l’etapa de Primària a les escoles.

young1

pexels-photo-160191

Els cursos per a aquesta edat i fins els 11 anys, s’engloben dins els VERY YOUNG LEARNERS i tenen tres nivells en funció de l’edat dels alumnes:

 

young2

ANGLÈS ACADÈMIC PER A ADOLESCENTS I ADULTS

pexels-photo-147270

A partir d’aquí, trobem 5 nivells d’anglès acadèmic que ens porten des de l’anglès més bàsic a l’anglès més avançat.

Els tres primers nivells ofereixen dues opcions de cursos, una per joves o adolescents, amb continguts més adaptats a la seva edat; i una altra per a alumnes adults.

A continuació trobareu una breu descripció de cada nivell:

 

key

Key English Test for Schools, conegut de manera abreviada com a KET for Schools, es correspon amb el nivell A2 del Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües. És el nivell d’iniciació i bàsic de la llengua anglesa i es correspon amb l’etapa de 1er i 2on d’ESO, tot i que no sempre és així.

 

key2

Key English Test, conegut de manera abreviada com KET, es correspon igualment amb el nivell A2. L’única diferència es troba en els continguts dels materials i els exàmens. En el cas del primer estan adaptats a alumnes joves i adolescents, i en el segon cas a alumnes adults.

 

key3

Preliminary English Test for Schools, conegut de manera abreviada com PET for Schools, es correspon amb el nivell B1 del Marc Comú de Referència de Llengües. És un nivell pre-intermig i que acostuma a correspondre’s amb 3er i 4art d’ESO, tot i que pot haver-hi alumnes de 2on que ja comencin aquest nivell o alumnes de 4art que ja estiguin en nivells superiors.

 

key4

Preliminary English Test, conegut de manera abreviada com a PET, es correspon igualment amb el nivell B1 i l’única diferència es troba en el tipus de continguts, més adaptats a adults al contrari dels continguts del PET for Schools més adaptats a alumnes joves i adolescents.

 

key5

First for Schools es correspon al nivell B2 dins el Marc Comú de Referència de les Llengües i és el nivell més sol•licitat actualment per molts alumnes, juntament amb el nivell First, que a continuació presentem, enfocat a alumnes adults.

És el nivell que es correspon amb l’etapa de Batxillerat, tot i que molts alumnes abans d’entrar a la Universitat encara estan lluny d’assolir-lo.

Els continguts dels materials i exàmens en aquest nivell estan adaptats a alumnes joves i adolescents.

pexels-photo-601170

 

key6

El nivell First és el que ens porta fins el nivell B2 i ens considera usuaris independents de la llengua anglesa.

A diferència del curs anterior, aquets nivell orienta els continguts i materials a alumnes adults.

Com en el cas anterior, és el nivell més sol•licitat per la seva utilitat en processos de recerca o millora laboral. Es tracta del nivell que ens permet una comunicació oral i escrita prou còmoda i es tracta del nivell mínim sol•licitat per a accedir a determinats estudis.

 

key7

El nivell Certificate in Advanced English, conegut de manera abreviada com a CAE, es correspon amb el nivell C1 dins el Marc Comú de Referència de les Llengües. És un nivell que ens porta a un notable perfeccionament de les nostres habilitats i competències en llengua anglesa i ens converteix en usuaris avançats.

 

key8

El Certificate of Proficiency in English és el nivell més alt que un no-natiu pot assolir en llengua anglesa. Es correspon amb el nivell C2 del Marc Comú de Referència de les llengües i ens converteix en usuaris totalment experts en la comunicació escrita i oral en llengua anglesa.

 

ALTRES CERTIFICACIONS OFICIALS

D’altra banda, existeixen altres certificacions, més específiques com són els Business English Certificates, coneguts de manera abreviada com a BEC, i que es componen en tres nivells que es corresponen amb els nivells B1, B2 i C1 del Marc Comú de Referència de les Llengües.

També hi ha l’ILEC, International Legal English Certification, que es corresponen amb els nivells B2 i C1, i l’ICFE, International Certification in Financial English, que també té dos nivells, el B2 i el C1.

 

ANGLÈS PRE-ESCOLAR

Pel que fa als més petits, oferim un servei dels 3 als 5 anys que consisteix en classes basades 100% en el joc, on treballem diferents activitats a cada classe dins d’un class plan especialment dissenyat per a alumnes d’aquesta edat.

Disposem d’aules equipades especialment per als més petits i de materials que fan de la classe un divertiment i una estona de lleure en llengua anglesa, per tant, assolim un nivell d’immersió natural en llengua anglesa en nens i nenes de 3, 4 i 5 anys.

 

KIDS AND FAMILY

Per últim, oferim una activitat innovadora, molt ben acollida per pares i fills, en la que tots dos (o tres o quatre) en són els protagonistes.

Es tracta de KIDS AND FAMILY en la que pares i nens venen junts a classe i experimenten diferents activitats al llarg d’una hora en la que es diverteixen, comparteixen i interactuen en llengua anglesa, guiats per un professor expert en nens i nenes d’aquesta edat.

AQUI trobaràs tota la informació.

pexels-photo-236164

SPEAKING TIME: Cursos de conversa

Si el teu objectiu és assolir un bon nivell de conversa més enllà d’una titulació oficial, trobaràs una gamma de cursos orientats a lapràctica activa de la llengua en les seves competències orals, tant a nivell de comprensió oral com d’expressió oral.

Els nostres grups de conversa són reduïts i agrupen estudiants de diferents edats, des de nois i noies d’ESO i Batxillerat, fins a principiants o alumnes amb alt nivell que volen perfeccionar les seves habilitats.

En tots els casos, són cursos on l’objectiu principal és desenvolupar les nostres competències orals i adquirir seguretat i fluïdesa. Apliquem una metodologia pedagògica a través de la qual corregim sempre les errades que fem en parlar, a nivell de vocabulari, estructuració gramatical i utilització dels diferents components. Això dóna com a resultat un aprenentatge efectiu, un perfeccionament en el nivell anterior al curs i garanteix una millora indirecta de la competència escrita.

pexels-photo-590517

 

A NOVACADÈMIA us oferim:

· Professorat nadiu i/o titulat amb experiència superior a 5 anys en l’ensenyament de la llengua anglesa.

· Personalització i flexibilitat.

· Suport i motivació.

· Materials exclusius de Cambridge University.

· Acompanyament als exàmens i proves oficials.

· Proves de nivell continuades per a mesurar l’evolució de les vostres competències en llengua anglesa.

· Gran varietat de programes i cursos.

· Classes particulars, en tàndem i en grups reduïts.

 

I a més:

Matrícula única*.

   Només pagues la teva matrícula en concepte de drets d’inscripció. La matrícula té una vigència de dos anys, si marxes de NOVACADÈMIA però tornes abans passin els dos anys, no caldrà que tornis a pagar cap matrícula.

 

Matrícula familiar

   . Si ets un dels nostres alumnes, en qualsevol moment, un familiar o amic pot accedir pagant el 50% de la matrícula.

 

Centres de formació:

   Presencialment ens trobaras Caldes de Montbui, C/ Santa Teresa núm.15 però et podem oferir classes a domicili en tota l’àrea de Catalunya.

 

I tot, amb preus altament competitius.

 

Quin és el meu nivell d’anglès?

Si vols saber quin és el teu nivell actual d’anglès, pots clicar >AQUÍ i fer una ràpida prova de nivell. Envia’ns-la a info@novacademia.cat i en 24 hores ens posarem en contacte amb tu per a donar-te’n el resultat i confirmar quin és el teu nivell actual.

Si ho prefereixes, també pots passar per a qualsevol dels nostres centres de formació i fer-la prova la moment o emportar-te-la a casa i enviar-nos-la per mail un cop feta.

La prova de nivell és un servei gratuït.

 

Si vols sol•licitar informació sobre horaris, freqüències o tarifes de qualsevol dels nostres programes formatius, envia’ns les teves dades de contacte a través d’aquest formulari i un assessor de formació es posarà en contacte amb tu en un termini màxim de 24 hores.

Si ho prefereixes, també pots contactar amb nosaltres personalment a qualsevol de les nostres oficines o a través del correu a info@novacademia.cat.

 

 

CAMBRIDGE ENGLISH A NOVACADÈMIA SERVEIS FORMATIUS