Has estat alumne de NOVACADÈMIA alguna vegada? T’estàs replantejant fer un curs d’anglès o d’una altra llengua? Si la resposta és sí, aquesta és la teva!

 

Descobreix la secció ALUMNI, un departament enfocat exclusivament als ex-alumnes que han passat pels nostres centres formatius al llarg d’aquests 4 anys de servei.

En aquesta secció anirem oferint diverses promocions només per a vosaltres, tant a través de la nostra web com per les xarxes socials, així que… no deixis de seguir-nos per no perdre’t ni una!

 

PROMOCIÓ MARÇ- ABRIL 2017: Comença a pensar en l’estiu…

La promoció “Comença a pensar en l’estiu” consisteix en l’obtenció de la matrícula gratuïta per a qualsevol curs intensiu d’estiu a NOVACADÈMIA Serveis Formatius: idiomes, reforç acadèmic, preparació per a exàmens oficials o proves d’accés… el que vulguis!

Promoció ALUMNI Març-Abril17

________________________________________________________________________________

PROMOCIÓ GENER 2017: Tornem a veure’ns?

La promoció “Tornem a veure’ns?” consisteix en l’obtenció de la matrícula gratuïta per a totes les disciplines i des d’avui fins al 31 de gener.

Anglès, Francès, Alemany, Italià, Xinès, preperació per a exàmens oficials d’idiomes. Reforç escolar enfocat a qualsevol disciplina i per a qualsevol edat i nivell, tècniques d’estudi. Preparació per a les proves d’accés de cicles formatius, cursos semi presencials B-learning…

LOGO-NOVACADÈMIA-ALUMNI

 

 

 

Per a més informació dirigeix-te a:

info@novacademia.cat

0 demana-la al nostre formulari