gener-bandera alemanyaxs

NOVACADÈMIA Serveis Formatius prepara alumnes per a la formació en llengua alemanya tant si estan orientats o no, a qualsevol dels exàmens i proves oficials.

El nostre equip de formadors rep formació continuada per a oferir-te el màxim nivell de qualitat i rigor en l’aprenentatge de la llengua alemana assolint un alt grau de satisfacció entre els nostres alumnes i convertint la teva inversió en la formació en un èxit personal i professional.

Els GOETHE ZERTIFIKAT són les proves que validen el nostre nivell de competència en la llengua alemanya i formen part del Marc Comú Europeu de Referència de les llengües.

NOVACADÈMIA Serveis Formatius et preparem sota els estàndards de qualitat d’aquestes proves independentment que el teu objectiu sigui assolir un títol oficial o no. Això significa que el teu aprenentatge estarà basat en els paràmetres i currículums oficials i els únics reconeguts i valorats en el món corporatiu i en les Universitats i Escoles Empresarials de tot el món.

A NOVACADÈMIA t’oferim:

 • Professorat nadiu i/o titulat amb experiència superior a 5 anysen l’ensenyament de la llengua alemanya.
 • Personalització i flexibilitat.
 • Suport i motivació.
 • Materials exclusius.
 • Acompanyament als exàmens i proves oficials.
 • Proves de nivell continuades per a mesurar l’evolució de les vostres competències en llengua italiana.
 • Classes particulars, en tàndem i en grups reduïts.

A a més a més

 • Matrícula familiar
    . Si ets un dels nostres alumnes, en qualsevol moment, un familiar o amic pot accedir pagant el 50% de la matrícula.

  Centres de formació:

    Presencialment ens trobaras Caldes de Montbui, C/ Santa Teresa núm.15 però et podem oferir classes a domicili en tota l’àrea de Catalunya.

  I tot, amb preus altament competitius.

  pexels-photo-532864

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si el teu objectiu és assolir un bon nivell de conversa més enllà d’una titulació oficial, trobaràs una gamma de cursos orientats a la pràctica activa de la llengua en les seves competències orals, tant a nivell de comprensió oral com d’expressió oral.

Els nostres grups de conversa són reduïts i agrupen estudiants de diferents edats, des de nois i noies d’ESO i Batxillerat, fins a principiants o alumnes amb alt nivell que volen perfeccionar les seves habilitats.

També tenim lloc pels més petits. Creiem fermament en el seu desenvolupament comunicatiu en llengua alemanya i hem dissenyat una formació totalment adaptada a la seva edat que potencia la seva motivació i el seu rendiment. Per nens i nenes entre 6 i 11 anys.

I pels estudiants adolescents que desitgin treballar l’alemany com a segona llengua tant a l’institut com en carreres universitàries, oferim una preparació adaptada als seus objectius enfocada a l’obtenció d’una titulació oficial en llengua alemanya.

Quin és el meu nivell d’alemany?

Si vols saber quin és el teu nivell actual d’alemany, pots descarregar una prova de nivell al nostre formulari web.

En 24 hores ens posarem en contacte amb tu per a donar-te’n el resultat i confirmar quin és el teu nivell actual.

La prova de nivell és un servei gratuït.

Si vols sol·licitar informació sobre horaris, freqüències o tarifes de qualsevol dels nostres programes formatius, envia’ns les teves dades de contacte a info@novacademia.cat i un assessor en formació es posarà en contacte amb tu en un termini màxim de 24 hores. Si ho prefereixes, també pots contactar amb nosaltres personalment als nostres centres de formació.